Hirdetés
Hirdetés

Divatos női szandálok a 2023-as tavaszi-nyári szezonra

| 2023. 03. 21. | 14:11:00
XXX
Divatos női szandálok a 2023-as tavaszi-nyári szezonra
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az idei szezon trendjeit nemrég mutatták be a leghíresebb divattervezők, ennek köszönhetően pedig megtudtuk, hogy milyen fazonok viszik majd idén a prímet. Egy dolgot biztosan láthatunk, hogy egyetlen hölgy sem marad szandál vagy nyitottabb cipő nélkül, ez garantált. A kifutókon találkozhattunk platformos változatokkal, valamint klasszikusokkal, amelyek egy kis frissítésen mentek át. 

Ebben a cikkben eláruljuk, hogy melyek lesznek az uralkodó trendek idén.

Pántos női szandálok mindenekfelett!

A Borgo.hu női szandál kollekciójában olyan darabokat találhatunk, mint például a Bosido, a 2010-ben alapított márka Ally női platformos szandija. A brand amióta a piacon van, azóta hatalmas népszerűségnek örvend, ami nem csoda, hiszen igyekeznek minőségi, megfizethető árú és nem utolsósorban stílusos modellekkel előrukkolni. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy 2023-ban visszatért a tavalyi nagy kedvenc, amely kényelmes, trendi és a luxust idézi. A tervezők ügyeltek a kifinomult részletekre, amelyek könnyed eleganciát kölcsönöznek a viselőjük számára. A szandál egy anatómiailag kialakított, magasított talpszerkezetet kapott, amely megakadályozza, hogy estére se fáradjon el a lábunk.

Tehát ebben a tavaszi időszakban sem hiányozhatnak a pántos szandik, amelyek számtalan formában jelennek meg. Egyes típusok nem a hagyományos lapos változatban készültek, akadnak tűsarkú kivitelek is, amelyek nemcsak tökéletesek a melegebb hónapokra, de még kényelmesek is. 

Különleges női szandál: hogy megmutassuk, kik vagyunk valójában!

Ki ne ismerné a 60’-as évek vége felé alapított Vagabond márkát, ami méltán híres az extrém cipőkről. Az elmúlt évtizedekben már 30 országban jelentek meg, ami annak köszönhetően, hogy a gyártó tervezőinek nagyon fontos a minőség, a kényelem, valamint a trendi megjelenés. Ezt a vásárlók is értékelik, így azonnal lecsapnak minden egyes újdonságra. 

A Vagabond Courtney fekete női szandál egy igazán különleges lábbeli, amelynek fazonja letisztult, a színe egyszerű fekete, mégis azonnal magára vonzza a tekinteteket. Kifinomult megjelenést kölcsönöz a viselője számára, köszönhetően a prémium bőr felsőrésznek. A tervezők igyekeztek olyan talpkialakítással dolgozni, hogy az egész napos viselet se okozzon problémát. Ez sikerült, így az állítható csatos bokapántos modell idén is hatalmas kedvenccé vált.

Magas sarkú szandik az elegáns hölgyek számára

A Seastar úgy gondolta, hogy itt az ideje kilépni a komfortzónából és egy olyan szandált vásárolni magunknak, amely irodába, valamint a strandra egyaránt kiváló megoldás. A GINA magas sarkú magasított, innovatív talpkialakítása képes javítani a testtartást, nem engedi, hogy görnyedten járjunk, így se a hátunk, se a lábunk nem fájdul meg a nap végére. Tökéletesen tartja a lábfejet, ezáltal nem lesz megterhelő a sok séta vagy az állva végzett munka sem. A minőségi betéttel ellátott cipő csúszásmentes, így az esetleges esős és saras nyári napokon sem okozhat problémát közlekedni benne.

Hirdetés
Hirdetés