Hirdetés
Hirdetés

Izgalmas kaszinójátékok, amelyeket érdemes kipróbálni

| 2023. 03. 23. | 08:35:00
XXX
Izgalmas kaszinójátékok, amelyeket érdemes kipróbálni
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az asztali játékok alapvető fontosságúak a kaszinókban. Kétségtelenül hozzájárultak a piac virágzásához az elmúlt évek során. A technológiai fejlődésnek köszönhetően azonban átkerültek az online világba is, de ott is ugyanúgy szórakoztatók.

Az online kaszinókat úgy hozták létre, hogy kielégítsék a tapasztalt játékosok igényeit, akik az otthonuk kényelméből élvezhetik kedvenc kaszinójátékaikat. Rengeteg játék közül lehet választani, de az alább felsoroltak vitathatatlanul a legnépszerűbbek. Ki tudja hozni a legtöbbet a bitcoinjaiból, ha ezekre fogad.

A rulett

A rulett egy népszerű kaszinójáték, amelynek remek élő hangulata van. Fontos elem, hogy amerikai és francia rulett közül választhat a játékos a különböző variációkból. A francia 36 számot és egy nullát tartalmazó rulett. Az amerikai rulett azonban tartalmaz egy extra számot, vagyis a dupla nullát, így a végösszeg 38-ra nő. Vannak 1-től 36-ig a számjegyek, van egy egyjegyű (0) nulla és egy kétjegyű (00) nulla.

Ez azt is jelenti, hogy az amerikai rulettben a ház előnye nagyobb. A házelőny az a kifejezés, amelyet arra az előnyre használnak, amellyet a kasznó rendelkezik jáétékosokkal szemben egy adott szerencsejátékban. Tehát a francia rulettben kisebb a házelőnnyel, azaz nagyobb esélyt kínál a játékosok számára, ezáltal érdemes inkább ezt játszani.

A texas hold’em

Az egyik legtöbbet játszott pókerváltozat a Texas Hold'em. Ez az egyik leglátványosabb kaszinói kártyajáték az online térben is, ha az ember már megértette a lényegét, mert a játékmenet elriaszthatja az újoncokat.

A póker kulcsa az, hogy a játékosok a nyílt vagy zárt kártyáikból a legjobbat kihozva elvigyék az asztal közepén lévő kasszát (angolul pot-ot). Ezt a legjobb lap kombinációval tehetik meg, tehát minden játékosnak arra kell törekednie, hogy a saját kezében legyen a legjobb, de lehet blöffölni is. A pókerhez legalább két játékosra van szükség, de leggyakrabban hat, nyolc vagy kilenc játékossal játsszák. Az osztó (helyét egy korong jelzi) kiosztja a lapokat és vezeti a játékot. Online pókernél a pókerszoftver az osztó, tehát a folyamat automatikus.

A játék megnyeréséhez a legmagasabb helyezést elérő pókerkezek bármelyikét kombinálnod kell. A nyerési esély magasabb lapokkal nő. Fontos, hogy mielőtt ténylegesen játszani kezdenél, ismerkedj meg az alapokkal! A játék típusától függően a játékosoknak ki kell alakítaniuk az 5 lapból (kéz) álló legjobb kombinációt az osztótól kapott 2 lap, a "zárt lapok" (minden játékosnak kiosztott 2 saját lap) és az 5 közös lap (az asztalon lévő, minden játékos által látható 5 lap) segítségével. A póker szabályainak elsajátításakor minden játékosnak 10 pókerkezet kell megismernie. 

A blackjack

Egy másik játék, amely jól alkalmazkodik az élő kaszinó játékkörnyezetéhez, a blackjack. Minden leosztásában a cél az osztó megverése. Ehhez olyan lapodnak kell lennie, amelyek magasabbak az osztó lapjainál, de összességében nem haladja meg a 21-et. Emellett akkor is nyerhetsz, ha 22-nél alacsonyabb értékű lapod van, és az osztó lapjának értéke meghaladja a 21-et. Ha a lapod teljes értéke 22 vagy több, azt „besokallásnak” nevezik, és automatikusan elveszted minden feltett pénzedet.

Nem meglepő módon a blackjackben a „blackjack” a legjobb kéz. A játék legjobb lapja többet fizet, mint bármely más kombináció, és ászból, illetve bármilyen tízes értékű kártyából áll, ez lehet bármelyik bubi, dáma, király vagy tízes. 

Amikor a kezed értéke megegyezik az osztóéval, azt döntetlennek hívják. Ha ez történik, visszakapod a tétedet, de további pénzre nem számíthatsz. Ha elveszted a leosztást, a téted a házhoz kerül.

Kriptovalutát is elfogadnak!

Más asztali kaszinójátékok is elterjedtek, de ez a három a leginkább kedvelt, és ezekkel érdemes először próbálkoznia annak, aki felkeres egy online kaszinót. Ne feledje! Az online kaszinók is nyitottak az elmúlt években a bitcoin felé. Egyre több olyan oldal érhető el, ahol kriptovalutát is elfogadnak!

Hirdetés
Hirdetés