Tovább tart nyitva a Spar, és kesztyűt is adnak

azenpenzem.hu

2020.04.07. 13:23

Tovább tart nyitva a Spar, és kesztyűt is adnak
Fotó: spar.hu

Mindnyájunk érdekében fogadjuk el, ingyenes!

Hirdetés

A húsvét miatt országszerte megváltozik a nyitvatartási rend a Spar és Interspar áruházakban, és oldottak a webshopos rendelés mennyiségi korlátain is - írja azenpenzem.hu

„A járványügyi helyzetre való tekintettel arra kérjük vásárlóinkat, hogy április 8-tól vegyék igénybe az egyszer használatos fóliakesztyűket, amelyeket a Spar és Interspar áruházak bejáratainál helyezünk el. Hangsúlyozzuk, hogy a vásárlás során érdemes végig a kézen tartani a kesztyűt, majd a pénztártól való távozás után azonnal kidobni a szemetesekbe"

– mondta Maczelka Márk, a Spar kommunikációs vezetője.

A tájékoztatás szerint a Spar az elmúlt hetekben mindent megtett annak érdekében, hogy maszkokat szerezzen be munkavállalói számára. Ennek eredményeképpen minden áruházi és logisztikai területen dolgozó munkavállalónak egyszer használatos maszkokat ad. Emellett fejenként 2 darab többször használatos, mosható és fertőtleníthető maszkot is biztosítanak majd a következő napokban.

Spar és Interspar áruházakban nagyrészt a járványidőszakot megelőző, hosszabb nyitvatartási rend lesz érvényben. Az aktuális nyitvatartási rendről, áruházankénti bontásban a Spar honlapján lehet tájékozódni, valamint az oldalunkról letölthető dkumentumból.

2020. április 3-tól a maximum 10 darab/termék személyenkénti vásárlási mennyiségi korlátozás már csak a következő termékcsoportokra vonatkozik: liszt, olaj, rizs, élesztő. A korábban minden termékre érvényes vásárlási korlátozást a Spar feloldotta.
húsvétSpar

Szóljon hozzá!

Hirdetés