Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ez már szinte Rio de Barcika

| 2016. 08. 05. | 17:21:00
Hatalmas siker a Kolorfesztivál.
Ez már szinte Rio de Barcika
Hirdetés
Hirdetés

Ötven dobos, zászlóforgatók, gólyalábasok, gyönyörű brazil táncosok és több száz felvonuló elevenítették fel az igazi brazil karneválok hangulatát augusztus 4-én, Kazincbarcika belvárosában. A felvonulás 17 órakor a buszvégállomástól indult, majd a város főutcáján végighaladva – közben több helyen megállva – egészen a Csónakázó-tóig tartott. A menetre a Barcika Art Kft. a Magyar Speciális Olimpia Szövetség képviselőit is meghívta az augusztus 6-án startoló riói Olimpia kapcsán.

A felvonulást követően Szitka Péter Kazincbarcika polgármestere mondott ünnepi köszöntőt, majd „Brazil ritmusok és szambashow” kezdődött a Z-Drums All in Band formáció előadásában, zenészekkel, rengeteg dobossal és fantasztikus táncosokkal. A csapatban országszerte elismert könnyűzenei ütőhangszeresek játszanak; a koncerten Fekete Linda, a szombathelyi Weöres Sándor Színház színművésze, a Rio Brasil zenekar énekesnője; valamint Csordás Tibi, a Fiesta zenekar egykori énekes frontembere fokozták a hangulatot.

Ezt követően ismert magyar és világslágerektől volt hangos a Csónakázó-tó nagyszínpada, hiszen olyan előadók szórakoztatták a nagyérdeműt, mint Keresztes Ildikó, Radics Gigi, Kökény Attila, Vastag Csaba és az Abrakazabra zenekar.

A koncertekre több ezren voltak kíváncsiak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés