Hirdetés

Hirdetés

Lázár János avatta a barcikai sportközpontot. Még Orbán Viktor is üzent!

MTI

2016.09.02. 16:06

Lázár János avatta a barcikai sportközpontot. Még Orbán Viktor is üzent!
Ábrahám Béla szalézi tartományfőnök, Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter és Ternyák Csaba egri érsek (b-j) Kazincbarcikán, a Szalézi Rend Don Bosco Sportközpontjának avatásán (Fotó: mti)

A miniszterelnök ajnározta a kazincbarcikaiakat.

Hirdetés

Elkészült a Szalézi Rend Don Bosco Sportközpontja Kazincbarcikán, a mintegy kétmilliárd forintos, állami és egyházi forrásból megvalósult létesítményt pénteken adták át a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei városban.

Az avatáson Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter felolvasta Orbán Viktor levelét.

A miniszterelnök egyebek mellett azt írta: "ha lenne még vagy száz ilyen, munkára és hadra fogható, elszánt közösségünk, akkor csodát tehetnénk Magyarországon, olyan csodát, amelyen mindenki meglepődne ebben a mai világban, ahol a kérések, a tervek, a javaslatok túlnyomó többsége személyes önérdekek felé irányul".

A háromezer négyzetméter alapterületű multifunkcionális sportközpont alkalmas nemzetközi kézi- kosár- és röplabda-, valamint futsalmérkőzések lebonyolítására. Tanítási időben pedig a térelválasztó függönyöknek köszönhetően egyszerre három osztály testnevelési óráját tarthatják benne.

Kazincbarcikasportközpont

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés