Hirdetés

Megvan a csengeri családanya, akit Kósa Lajos sztorijában emlegetnek

Szabolcsihír

2018.03.13. 18:08

Megvan a csengeri családanya, akit Kósa Lajos sztorijában emlegetnek
Kósa Lajos (MTI-fotó)

A városban csak Malájnénak hívják.

Hirdetés

A Szabolcsihír információi szerint Sz.-né Marika lehet az a csengeri hölgy, aki kapcsolatba hozható a Magyar Nemzet által kedden robbantott hírrel. Ő lehet az, akitől Kósa Lajos felhatalmazást kapott a mesés, több mint 4 milliárd eurós számla kezelésére.

Informátorunk szerint a városban már egy jó éve feltűnt, hogy a család – az 50-60 év közötti, háromgyermekes házaspár – egyik napról a másikra elkezd jobban élni. Sz.-ék befektetésekről beszéltek a 4 000 lelkes városban, és olyan ígéretekkel kértek kölcsönt ott élőktől, hogy a pénzt kétszeresen fizetik vissza. Megbízhattak bennük, mert állítólag volt, aki 3 millió forintot adott nekik – hatmillió reményében.

Informátorunk szerint egészen könnyen sikerült kölcsönökhöz jutniuk egészen fontos beosztásban lévő magánszemélyektől.

Egyik beruházást indították a másik után. Hogy a városban "Maláj" és "Malájné"-nak becézett házaspár a kölcsönöket visszafizette-e, arra informátorunk nem tudott felelni.

Valami történhetett, mert a férj három hete öngyilkos lett. A városban már akkor rebesgették, hogy valami komoly oka lehetett annak, hogy a férfi önkezével vetett véget életének.

Cs. K.

Kósa LajosCsenger

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Ez is érdekelheti

    Hirdetés