Hirdetés

Szuperanyák, kalandra fel!

hellomiskolc.hu

2018.05.04. 16:55

Szuperanyák, kalandra fel!
Képünk illusztráció (pixabay.hu)

Ki teljesíti a három kihívást?

Hirdetés

Közeleg az anyák napja, ajándékozzon élményt Édesanyádjának! A Lillafüredi Sport- és Kalandpark anyák napi hétvégéjén minden anyuka, nagymama, dédnagyi 50% kedvezménnyel használhatja az attrakciókat.

Sőt, amennyiben buzog bennük a versenyszellem, nevezze be anyukáját a három kihívás valamelyikére, és legyenek együtt gazdagabbak egy felejthetetlen kalanddal.

Kihívások:

Legfurfangosabb anyuka: Jellemző Önre a csavaros észjárás és észbontó logika? De mégis milyen gyorsan jut ki a szabaduló szobából? Kódok, lakatok, fejtörők tömkelege várja! Volt már? Ne keseregjen, átrendezték a szobát és csavartak egy nagyot a dolgon.

Legsportosabb anyuka: Jó erőben érzi magát? Nem fél a magasban? Akkor ezt a kihívást Önnek találták ki! Lássuk, milyen gyorsan teper végig a magaslati kötélpályánkon! Vigyázat, függőséget okoz!

Legextrémebb anyuka: Válasszon a két extrém bringa, a kecses Hill Dog és a robosztus Monsterbike közül és száguldjon le a Bükk legextrémebb hegyi roller pályáján! A sebesség garantált, az élmény örök!

A minden kihívásba nevezett anyukák között egy, két fő részére szóló, a 2018-as évben érvényes, korlátlan kalandparki attrakcióhasználatot biztosító vouchert sorsolnak ki. A három kihívás nyertesei páros segway túrával gazdagodnak.

Lillafüredanyák napja

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Ez is érdekelheti

    Hirdetés