Hirdetés

Elvérzett a Makuka, de ötletes nevet kap a DVTK-söröző

dvtk.eu

2018.07.12. 09:16

Elvérzett a Makuka, de ötletes nevet kap a DVTK-söröző

Kivetítő és akciók.

Hirdetés

A Diósgyőri Stadion északi oldalán található söröző nevére a DVTK szurkolói több tucat javaslatot küldtek, végül a Habos Oldal került ki győztesen. A söröző július 18-án szezonnyitó szurkolói találkozóval nyitja meg kapuit, melyre szeretettel várjuk a DVTK drukkereit. A Habos Oldal nemcsak meccsnapokon, hanem hétköznaponként is várja majd a betévedő fanatikusokat. Sőt, az idegenbeli találkozók alkalmával egy óriási, több méteres kivetítőn is követhetőek majd a mérkőzések azok számára, akik nem tudnak elutazni a csapattal. A tervek szerint már az első, Ferencváros elleni meccsen is együtt szurkolhatunk a Habos Oldal melletti téren.

Szurkolói találkozó

A Habos Oldal söröző nyitásának első napján 17 órától hagyományos szurkolói találkozóra várják a DVTK drukkereit, melyen ott lesz Tajti József, a DVTK sportigazgatója, Fernando Fernandez, a DVTK vezetőedzője, Lipták Zoltán, a DVTK csapatkapitánya és a klub új igazolásai is. Az ünnepi eseményre akciókkal is készülnek.

Makuka

Mivel az első és a második helyezett között csak néhány szavazat döntött, a DVTK vezetése úgy határozott, hogy a Magyarországon szinte kizárólag Borsodban ismert makuka elnevezés sem veszhet kárba, így a DVTK Edzőközpont területén található - többnyire a DVTK tartalék, női, és utánpótlás csapatainak mérkőzései alatt - nyitva tartó büfét Makuka Büfének nevezi el.

DVTKsörözőHabos oldal

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Ez is érdekelheti

    Hirdetés