Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hetekig Kazincbarcika lesz Borsod közepe

| 2018. 07. 31. | 10:27:00
Kolorfesztivál: színes kulturális programok, megannyi településen koncertek.
Hetekig Kazincbarcika lesz Borsod közepe
Hirdetés
Hirdetés

Augusztus elsején kezdődik a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kazincbarcikán és a térség településein a 6. Kolorfesztivál, az ország egyik leghosszabb és legszínesebb összművészeti fesztiválja - közölték a szervezők az MTI-vel.

A nyitónapon Tilles Béla Kozmosz-sorozatának festményeiből nyílik tárlat, majd Szabó István "szemétből készült Csillagok háborúja" makettjait tekinthetik meg a látogatók. Másnap két Munkácsy-díjas alkotó, Tettamanti Béla és Kopasz Tamás mutatkozik be.

A bulizni vágyók a kazincbarcikai nagykoncertek kínálatából válogathatnak, ott lép fel mások mellett a Sky Fanatic, a Punnany Massif, a Tankcsapda és Rúzsa Magdi. 

Tizenhárom környékbeli településén szintén különleges fellépők színesítik a fesztivált. Nekézsenyben Horgas Eszter, Múcsonyban az Unique akusztik, Berentén Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar, Bánhorvátiban Szegedi Csaba, Sajókazán a Cimbaliband, Alacskán a Septo Forte, Sajóbábonyban a Miskolci Illés Emlékzenekar, Szuhakállón a Miskolci Dixieland Band és Szulák Andrea, Dubicsányban a Muzsikás együttes, Kurityánban Pély Barna, Dédestapolcsában St. Martin, Sajógalgócon pedig Péter Szabó Szilvia szórakoztatja majd a nézőket.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés