Hirdetés
Hirdetés

Nagyvállalat száll be Miskolc támogatásába

| 2018. 08. 31. | 20:50:00
Összefognak a nemes cél érdekében.
Nagyvállalat száll be Miskolc támogatásába
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Együttműködési megállapodást írt alá Kriza Ákos, Miskolc polgármestere és a Starters E-Components Generators Automotive Hungary Kft. ügyvezetése arról, hogy a város és a vállalat a jövőben a városi kulturális élet területén is szorosan együtt kíván tevékenykedni. A vállalat és az önkormányzat arról állapodtak meg, hogy elősegítik neves művészek, szakemberek városi rendezvényeken, nemzetközi fesztiválokon való szereplését és bátorítják az együttműködést országaik kulturális és művészeti intézményei között.

– A kulturális értékek megőrzése és a szolgáltatások, városimázs fejlesztése érdekében szükségesnek tartjuk a szoros együttműködést – mondta Uwe Mang, a világszerte 14 országban jelen lévő autóipari beszállító vállalat gazdasági ügyvezetője. 

– A társadalmi felelősségvállalás jegyében a vállalat segített a Magyar Vöröskeresztnek, támogatta a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Miskolci Mentőállomás munkáját, szoros együttműködést ápol a Miskolci Egyetemmel, nemrég pedig a régió legnagyobb sportklubjaként ismert DVTK szponzoraként is bemutatkozott – közölte Günter Schulze, a miskolci üzem műszaki ügyvezetője.

Kriza Ákos hangsúlyozta: a SEG Automotive csoport helyi gyáregysége a gazdaság és a városfejlesztés, valamint a kultúra támogatása révén hozzájárul Miskolc versenyképességének és vonzerejének növeléséhez.

Hirdetés
Hirdetés