Hirdetés

Hirdetés

Fordulat a sajószentpéteri körforgalom építésénél

borsodihir.hu

2018.09.13. 13:31

Fordulat a sajószentpéteri körforgalom építésénél
Fotó: Borsodihír

Változik a rend, még nagyon kell a türelem.

Hirdetés

Hétfőtől megváltozik a forgalmi rend Sajószentpéter belterületén, a 26-os és 27-es főutak keresztezésében épülő körforgalomnál. Az új korlátozás szerint a forgalmat átterelik a csomópont már elkészült, déli oldalára, ahol fél pályán, váltakozó irányban lámpás és szükség szerint jelzőőrös irányítás mellett szeptember 17-től (hétfőtől) október 30-ig (keddig) tart a korlátozás.

A 20 tonnánál kisebb össztömegű járművek és tömegközlekedési eszközök Edelény és Tornanádaska irányába önkormányzati utakon közlekedhetnek, a 20 tonnánál nehezebb járművek Ózd irányából Mucsony, Miskolc felől Sajóecseg felé kerülhetnek.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be! Tekintettel arra, hogy a felújítási munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a cég Útinform szolgálatánál a +36-1-336-2400-s telefonszámon, illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék – tájékoztatott a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Kommunikációs osztálya.

 

Sajószentpéterkörforgalom

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés