Gyilkolt egy 16 éves fiú az ózdi legelőn

civishir.hu

2018.09.06. 15:34

Gyilkolt egy 16 éves fiú az ózdi legelőn
A kép illusztráció.

Megverte, majd magára hagyta.

Hirdetés

Lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre augusztus 30-án, hogy holtan találtak egy tehénpásztort Ózd-Susa település határában. A rendőrségi eljárás során és a szakértői vizsgálatok eredményeként megalapozottá vált a gyanú, a 47 éves férfi halálát bántalmazás okozta – olvasható szerptember 6-án a police.hu-n.

A nyomozók rövid idő alatt azonosítottak, majd elfogtak egy – a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható – 16 éves ózdi fiatalkorú fiút, akivel szemben halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a rendőrség. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított augusztus 29-én a délutáni órákban elment az Ózd-Susa település határában teheneket őrző ismerőséhez.

Kettőjük között szóváltás alakult ki, majd a fiú a gulyást bántalmazta, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vette a fiatalkorút, továbbá a nyomozók szeptember 6-án előterjesztéssel éltek letartóztatásának indítványozására is az ügyészségen.

Ózdgyilkosság

Szóljon hozzá!

Hirdetés