Hirdetés
Hirdetés

Preimer előtt: Miskolcon már bemutatták Nemes Jeles filmjét

| 2018. 09. 16. | 14:41:00
A Napszállta
Preimer előtt: Miskolcon már bemutatták Nemes Jeles filmjét
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Miskolcon vetítették először a Napszállta című filmet Magyarországon, két héttel a hivatalos mozipremier előtt. Négyszer egymás után, de az érdeklődők legalább fele így sem jutott be a termekbe.

„Az amerikai premierről szinte egyenesen Miskolcra jöttünk, ráadásul a film előkészítése óta nem ültünk ennyien egy asztalnál a stábból” – mondta Nemes Jeles László, a Saul fia és a Napszállta című filmek rendezője a Jameson Cinefest Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválon rendezett sajtótájékoztatón.

„Az amerikai premierről szinte egyenesen Miskolcra jöttünk, ráadásul a film előkészítése óta nem ültünk ennyien egy asztalnál a stábból” – mondta Nemes Jeles László, a Saul fia és a Napszállta című filmek rendezője a Jameson Cinefest Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválon rendezett sajtótájékoztatón. Pedig még így sem volt jelen minden fontos alkotó: „Melis Lászlót elveszítettük közvetlenül az után, hogy felvettük a Napszállta zenéjét. Ez volt az utolsó film, amibe beleadhatta a szívét, és azt hiszem, ez érezhető is benne” - írja az index.hu.

Sipos Gábor producer, Nemes Jeles László rendező, valamint Jakab Juli, Vlad Ivanov és Dobos Evelin, színészek (b-j) a Napszállta című film magyarországi premierje előtti sajtótájékoztatón a 15. Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválon szeptember 15-én

 

Hirdetés
Hirdetés