Hirdetés
Hirdetés

Látta ezt a mezőkövesdi férfit?

| 2018. 02. 01. | 13:00:00
Eltűnt.
Látta ezt a mezőkövesdi férfit?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya körözési eljárást folytat Nagy Gábor mezőkövesdi lakos eltűnése ügyében.

A férfi január 31-én otthonából ismeretlen helyre távozott, tartózkodási helye ismeretlen, a felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre. Az eltűnt személy megközelítőleg 175 centiméter magas, telt testalkatú, haja és szeme barna színű, szemüveges, járása gyors és csámpás. Eltűnésekor fekete színű sapkát, piros sálat és kabátot (barna gallérral), kék farmernadrágot, fekete cipőt, fekete, kötött kesztyűt és egy fém-szíjas karórát viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személy tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. Névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.

Hirdetés
Hirdetés