A kórházban tartóztatják le az ózdi fiatalok gyilkosát

borsodihir.hu

2018.11.27. 11:51

A kórházban tartóztatják le az ózdi fiatalok gyilkosát
(Fotó: Blikk)

Az életüket adták édesanyjukért.

Kórházban tartják meg a kényszerintézkedésről döntő tárgyalását annak az ózdi férfinak, aki brutális kegyetlenséggel kivégezte a nevelt fiait hétfőn – tudta meg a 24.hu.

– Indítványozzuk a letartóztatását a férfinak. Előreláthatólag 29-én lesz a nem nyilvános ülés a kórházban – mondta Barkó Tamás járási ügyészségi vezető ügyész.

Az ózdi férfi azért került kórházba, mert magával is végezni akart a brutális késelés után.

A Borsod Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Dobi Tamás azt nyilatkozta, hétfőn 12 óra előtt egy 31 éves férfi késsel megszúrta 18 és 16 éves nevelt fiait, akik olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen az életüket vesztették.

A férfi megkéselte a 43 éves élettársát is. A kamaszok édesanyja olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítás után tegnap azonnali életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani.

A brutális gyilkosságot elkövető férfit ugyancsak megműtötték. Az egészségi állapota miatt őt is benntartják, ezért az ügyében eljáró nyomozási bíró a kórházban fogja meghallgatni majd.

A Blikk információi szerint a tragédiát megelőzően a gyilkos összeveszett élettársával. A nő két fia próbálta megfékezni dühöngő mostohaapjukat, ami nem sikerült nekik. A férfi késsel elvágta mindkettejük torkát, majd édesanyjukra támadt, akinek még volt annyi lélekjelenléte, hogy maradék erejével kivonszolja magát a teraszra és segítségért kiáltson.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az ügyben.
Ózdgyilkosság

Szóljon hozzá!

Hirdetés