Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ott a helye a palacsintának Las Vegasban!

| 2018. 11. 21. | 11:38:00
Miskolci cég a legjobb 20 között.
Ott a helye a palacsintának Las Vegasban!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A több száz jelentkező közül a miskolci Creppy franchise koncepciója is helyet kapott a világ legjobb 20 feltörekvő, innovatív franchise vállalkozása között.

Nemzetközi Franchise Szövetség (International Franchise Association) szervezésében rendezik meg 2019-ben az innovatív franchise cégvezetők és vállalkozók éves kongresszusát. Ez az eredmény nem csupán a Creppy márka életében lesz meghatározó mérföldkő, hanem a magyarországi régiónkat is egy egész más megvilágításba helyezheti üzleti szempontból - írja a cég közleményére hivatkozva a Médiapiac.hu.

„A Creppy koncepciója egyedülálló, olyan különlegességet képvisel, amelynek segítségével egészen új megvilágításba kerül a vendéglátás. A Creppy palacsintára épülő, éttermi színvonalon prezentált prémium gasztronómiai élményének nincs konkurenciája. Elmondhatom, hogy olyan partizán, innovációval teli víziók vannak a tarsolyunkban, amelyek folyamatos kiemelésben tartják a Creppy-t a jövőben is” – árulta el a Creppy alapítója, Oszlánczi Réka.

Las Vegas-ban a világ minden részéről várják a legnagyobb befektetőket:

A PalacsintaHáz vezetősége a februárban Las Vegasban, a Nemzetközi Franchise Szövetség éves kongresszusán mutathatja be legközelebb a Creppy márkát és egyedi palacsintás franchise modelljét. A rendkívüli eredményt a Magyar Franchise Szövetség is elismerte.

Hirdetés
Hirdetés