Torta, tűzijáték és koccintás az ózdi iskolában

borsodihir.hu

2018.11.26. 12:42

Torta, tűzijáték és koccintás az ózdi iskolában

Volt ok az ünneplésre.

Hirdetés

Negyvenedik születésnapját ünnepelte november 23-án az Újváros Téri Általános Iskola. Az évfordulón olyan programon vehettek részt az érdeklődők, amelyen felelevenítették az elmúlt évtizedek történéseit, valamint bemutatták, milyen tehetséges fiatalok járnak jelenleg is az intézménybe.

A mazsorettesek produkciójával vette kezdetét a program, majd az ünnepségen Galkóné Szabó Mária, az intézmény igazgatója köszöntötte a megjelenteket.

Elmondta, legfontosabb feladatuk a gyermekek nevelése, valamint a hit és a tudás átadása. Kiemelte, hogy sporttevékenységük is a megye élvonalába tartozik.

Riz Gábor, országgyűlési képviselő úgy fogalmazott, hogy ő maga is a napokban döbbent rá saját történelmére, amikor egy másik iskolában jártak egy fejlesztés átadása kapcsán. Megemlékezett azokról az évekről, amikor első lépéseit tette meg a tanári pályán.

Janiczak Dávid, polgármester mondandójában kitért arra, mennyire fontos az ember életében a tanulás. Lényeges a gyermekkor megélése annak minden örömével és bánatával együtt. Emellett gratulált azoknak, akik hozzájárultak az intézmény elmúlt évtizedeinek sikeréhez.

A beszédek után az iskola diákjainak műsora következett versekkel, dalokkal, zongoraművel, és az iskola kórusa is énekelt. A tornászok, vagyis a Delfin lányok több koreográfiát is bemutattak.

Végül az iskola igazgatója gyújtotta meg a tűzijátékot a születésnapra elkészített tortán, majd közös koccintással ünnepelték a kerek évfordulót.

Szóljon hozzá!

Hirdetés