Hűséges orvosát ismerte el Ózd

Ózd.hu

2018.12.04. 18:30

Hűséges orvosát ismerte el Ózd
Fotók. Ózd.hu

Már nem először.

Hirdetés

Polgármesteri elismerést kapott dr. Mészáros Miklós. Az ózdi doktor 50 éve praktizál a városban. Magas színvonalú munkája és a hosszú évek alatt nyújtott szakmai tevékenysége megbecsüléseként Janiczak Dávid köszöntötte a háziorvost a Városházán.

Dr. Mészáros Miklós politikai vonalon is dolgozik az ózdiakért, volt alpolgármester, kétezertől önkormányzati képviselőként is tesz a városért, de orvosi hivatását sosem adta fel. Egyetemi éveit Szegeden töltötte, kórházi gyakorlatai után pedig a Béke-telepi rendelőben kezdte meg orvosi munkáját. Ötven éve, a mai napig gyógyítja az ózdi betegeket. Elmondása szerint sohasem bánta meg, hogy Ózdon praktizálhatott.

Az elmúlt évek alatt közel másfél millió beteget látott el. Háromszor volt kórházigazgató, de városi főorvosként, szakrendelői igazgatóként, üzemorvosként, valamint bányamentő- és sportorvosként is tevékenykedett. Ózd önkormányzatától már korábban díszpolgári címet kapott.

Dr. Mészáros Miklós büszke arra, hogy körzetét sosem hagyta el, és hogy az orvosi tevékenységben megtalálta azt, ami az élet értelme.

Ózdháziorvos

Szóljon hozzá!

Hirdetés