Hirdetés
Hirdetés

Letartóztatták a szomolyai férfit, aki megölte apját

| 2018. 12. 08. | 11:59:00
Többször megszúrta.
Letartóztatták a szomolyai férfit, aki megölte apját
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája december 7-én egy hónapra elrendelte letartóztatását annak a férfinak, aki a gyanú szerint december 4-én egy vitát követően több késszúrással megölte édesapját.

A férfi közös házban élt szüleivel Szomolyán. December 4-én a gyanúsított és a sértett italozni kezdtek, 17 órára mindketten erősen ittas állapotba kerültek, majd vitatkoztak. A sértett a veszekedés közben annyira dühbe gurult, hogy felkapott egy konyhakést, amivel a családját fenyegette. A gyanúsított ekkor lépett oda apjához és kicsavarta kezéből a kést, majd előbb nyakon, majd mellkason és hason szúrta a sértettet.

A sértett a helyszínen életét vesztette.

A gyanúsítottal szemben bűnösségének megállapítása esetén 5 évtől 15 évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható. A bíróság álláspontja szerint a kiszabható büntetés mértékére figyelemmel nem zárható ki, hogy a gyanúsított megszökne vagy elrejtőzne a hatóságok elől. A cselekmény körülményeire figyelemmel a bíróság indokoltnak találta a férfi 2019. január 7-ig történő letartóztatását.

[Beillesztett cikk: Apját ölte meg egy fiatalember Szomolyán]

Hirdetés
Hirdetés