Hirdetés

Van egy cigid? Edelényi rabolt ki egy kazincbarcikai férfit

police.hu

2019.01.10. 10:55

Van egy cigid? Edelényi rabolt ki egy kazincbarcikai férfit

Miskolcon történt bűncselekmény.

Hirdetés

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 22 éves edelényi férfival szemben. A gyanúsított 2019. január 6-án éjjel 1.50-kor cigarettát kért egy 36 éves kazincbarcikai férfitól, akit a szívesség teljesítése közben megütött. A földre esett sértettől a támadó elvette majd' tízezer forintját, irattárcáját és a cigarettáját is. Ezt követően az útonálló társával együtt elmenekült a helyszínről.

Azonosítását követően a nyomozók azonosították majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 22 éves edelényi férfit. A Miskolci Rendőrkapitányság az őrizetbe vett gyanúsítottal szemben előterjesztéssel élt letartóztatásának ügyészi indítványozására.

Az üggyel kapcsolatban a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a támadó 21 éves társát is, aki az eltulajdonított iratokat megsemmisítette. A nővel szemben a Miskolci Rendőrkapitányság okirattal visszaélés és bűnpártolás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés