Hirdetés
Hirdetés

Elstartolt Tiszaújváros saját mobiltelefonos alkalmazása

| 2019. 03. 11. | 12:17:00
A helyieknek és a városba látogatóknak is nagy segítség.
Elstartolt Tiszaújváros saját mobiltelefonos alkalmazása
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A február 28-i önkormányzati ülésen mutatták be Tiszaújváros mobiltelefonos városi appliákációját. Az új alkalmazás segít tájékozódni az itt lakóknak és a városba látogatóknak a programok között, de híreket, közérdekű információkat is tartalmaz – írja a város honlapja. Az alkalmazás nemcsak tájékozódási felület, hanem marketing lehetőség is, hiszen a településen működő vállalkozások, cégek is regisztráltathatják magukat az oldalon.

Várostörténeti pillanatként aposztrofálta Bráz György polgármester a CityApp indítását. Sokan már indulás előtt letöltötték az alkalmazást.

– Rendezvények, programok, hírek, közérdekű információk, üzletek, szolgáltatások, éttermek, szálláshelyek. Minden egy helyen egy kattintással elérhető a CityAppon – mondta Fridrik- Gál Csenge, a TiszaSzolg 2004. Kft. marketing munkatársa. – A szoftver alkalmas azonnali, úgynevezett push up üzenetek küldésére is, legyen az egy program, egy hír, akár egy katasztrófavédelmi intézkedés. További érdekessége, hogy a városban működő vállalkozások, üzletek térítésmentesen regisztráltathatják szolgáltatásukat az alkalmazás adminisztrációs felületén, a cityapp weboldalon.

Hirdetés
Hirdetés