Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mezőkövesden is házhoz mennek a zöldhulladékért

| 2019. 03. 04. | 13:27:00
Ingyen elviszik a faleveleket, ágdarabokat.
Mezőkövesden is házhoz mennek a zöldhulladékért
Hirdetés
Hirdetés

A BMH Nonprofit Kft. márciusban indítja a házhoz menő zöldhulladék gyűjtést, a zsákokat a cég munkatársai kéthetente szállítják el.

A zöldhulladékot az erre rendszeresített BMH Nonprofit Kft. logójával ellátott „Zöldhulladék gyűjtőzsák” feliratú, ingyenesen biztosított zsákokban szállítják el, illetve azokon a településeken, ahol korábban volt erre a célra rendszeresített gyűjtőedény, úgy természetesen a továbbiakban ezen edények is rendelkezésre állnak a zöldhulladék gyűjtés céljára.

A zsákokba, illetve gyűjtőedénybe helyezhető falevél, ágnyesedék, vágott fű, gyom, stb. A közterületet nem szennyező módon a nagyobb méretű faágak legfeljebb 2 cm átmérőig és 1 méter hosszúságúra darabolva, kötegelve helyezhetők el a zsákok mellett. A nem kötegelt ágakat nem szállítják el.

A cég munkatársai kérik, ügyeljenek arra, a zsákokba és gyűjtőedényekbe kizárólag zöldhulladék kerüljön. Amennyiben a zöldhulladékos zsákokban és edényekben háztartási vagy egyéb nem odavaló anyagot találnak, akkor azokat nem szállítják el. A megtelt zsákokat és edényeket a gyűjtési időpontoknak megfelelően reggel 6 óráig helyezzék ki az ingatlan elé.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés