Hirdetés
Hirdetés

Régi trükkel raboltak ki egy gyereket Ózdon

| 2019. 03. 20. | 09:59:00
Előzetesbe került a tolvaj.
Régi trükkel raboltak ki egy gyereket Ózdon
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség indítványa alapján a bíróság március 17-én elrendelte egy 21 éves ózdi férfi letartóztatását.

A rendőrségi nyomozás adatai alapján a gyanúsított március 14-én, Ózd belvárosában szólította meg a kiskorú sértettet, és a pontos idő után érdeklődött tőle. Miután a sértett elővette a kabátja zsebéből a mobiltelefonját, hogy azon megnézze az időt, a gyanúsított kikapta a kezéből a készüléket, és zsebre rakta.

A sértett hiába kérte vissza a telefonját, a gyanúsított azt akkor sem adta vissza, miután a sértett felajánlott neki ezért 200 forintot.

Miután az elkövető a telefonnal együtt elindult a helyszínről, a sértett követte, és folyamatosan kérlelte, adja vissza a készüléket, mire a gyanúsított a kezeit ökölbe szorítva a sértett felé emelte és megfenyegette őt, hogy meg fogja verni, illetve felajánlotta azt is, a sértett ha akar, megverekedhet vele a telefonjáért.

A megrémült sértett nem mert a gyanúsítottal szembeszállni, értesítette a rendőrséget, akik az elkövetőt rövid időn belül elfogták. A nyomozó hatóság a férfit rablás bűntettével gyanúsítja, mely bűncselekmény 2 évtől 8 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Hirdetés
Hirdetés