Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Téli rezsicsökkentés: Sajószentpéteren már osztják a tüzelőt

| 2019. 03. 16. | 10:37:00
A szállítási költség a háztartásokat terheli.
Téli rezsicsökkentés: Sajószentpéteren már osztják a tüzelőt
Hirdetés
Hirdetés

A téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások közül azok, akik október 15-ig benyújtották igénybejelentésüket és megfelelnek a feltételeknek,

a polgármester által kiadott igazolás ellenében március 11-től az MTM Tüzép Kálvin téri telephelyén átvehetik az igénybejelentésben megjelölt fajtájú, bruttó 12 ezer forint értékű tüzelőanyagot.

A támogatás nem használható fel a tüzelőanyag jogosulthoz történő szállítási költségeinek fedezésére, annak biztosítása a támogatásban részesülő háztartást terheli.

A tüzelőanyagot személyesen vagy meghatalmazott útján lehet átvenni. Ehhez szükséges személyazonosító igazolvány, lakcímkártya, az igazolás bemutatása, valamint az a vállalkozónak át kell adni az igazoláshoz csatolt átvételi elismervényt. Amennyiben a jogosult meghatalmazott útján kívánja a támogatást átvenni, abban az esetben – a két tanú által is aláírt – meghatalmazást a tüzelőanyagot biztosító vállalkozásnak át kell adni. Az igazolások kézbesítése folyamatban van, aki még nem kapta kézhez, az személyes átveheti a polgármesteri hivatalban.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés