A DVTK otthon tartotta a három pontot

borsodihir.hu

2019.04.20. 18:57

A DVTK otthon tartotta a három pontot

A Paksot látták vendégül.

Az OTP Bank Liga 29. fordulójában hazai pályán játszott a DVTK a Paks ellen. Az első félidőben Prosser góljával a DVTK szerzett vezetést: a 27. percben Hasani tette balra a labdát Juharnak, aki tolt egyet rajta, majd laposan középre adott, ahol a védőjétől elszakadó Prosser Dániel közelről a rövid oldali sarokba pörgetett. Ez után Könyves két perc alatt kapott két sárga lapot, és létszámhátrányba került a paksiak csapata. A félidő második felében a közönség folyamatosan támadó DVTK-nak tapsolhatott, a szünet előtt már a helyzetek is sorra jöttek, miként a második félidőben is. Azonban vagy a paksi kapus védett nagyot, vagy a diósgyőriek tévedtek néhány centit, ezért az eredmény nem változott.

OTP Bank Liga 29. forduló
Diósgyőri VTK - Paksi FC 1-0 (1-0)

Miskolc, DVTK Stadion, 3269 néző. Játékvezető: Iványi Zoltán (Berettyán Péter, Szalai Balázs; Pillók Ádám, Lovas László).
DVTK: Antal - Polgár, Brković, Tamás M. -  Shestakov, Szabó B., Márkvárt, Vernes, Juhar - Hasani, Prosser. Vezetőedző: Fernando Fernández.
Paks: Nagy G. - Kővári, Bobál D., Egerszegi, Szabó J. - Windecker - Könyves, Kesztyűs, Papp K., Bartha - Hahn. Vezetőedző: Csertői Aurél.
DVTKpaks

Szóljon hozzá!

Hirdetés