Hirdetés
Hirdetés

Elkészült Miskolcon a 15 milliomodik generátor

| 2019. 04. 16. | 10:34:00
SEG Automotive: igazi sikertörténet.
Elkészült Miskolcon a 15 milliomodik generátor
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Független társaságként történő működésének első évében folytatódott az SEG Automotive sikertörténete: a globális járműipari beszállító a piaci átlagot meghaladva, minden korábbinál magasabb, 1,8 milliárd euró feletti értékesítési árbevételt realizált, és az akvizíciók terén is rekordévet zárt. Az üzleti sikerek mögött a társaság versenyképes termékportfoliója áll, amely segíti a hatékonyabb belsőégésű motorokra, 48 voltos hibrid és teljesen elektromos rendszerekre történő átállást.

A magyar vállalat egyike a 16 telephelynek világszerte, és az SEG Automotive legnagyobb európai termelő gyára. A gyár 2003 óta működik Miskolcon. A vállalat a kezdetek óta már 15 millió generátort és 70 millió önindítót gyártott. Ezen felül a vállalat rendkívül büszke arra, hogy saját fejlesztési központtal is rendelkezik, ahol több mint 100 munkatárs nagy szerepet játszik nemcsak az önindítók és generátorok, hanem a BRM fejlesztésében is, mely benzin- és dízelmotorok 48V-os lágy hibridizációját teszi lehetővé rendkívül költséghatékony módon.

A cég a logisztikai központjában nemcsak a technológia élenjáró, hanem ez a régió legnagyobb logisztikai csarnoka is.

Felelősség a dolgozók iránt

– Itt, Miskolcon továbbra is célkitűzésünk a megbízható és hosszú távú üzleti partner státuszának megerősítése és a nagy teljesítményű, tartós és versenyképes termékek és megoldások szállítása és igényre szabott szolgáltatások nyújtása, versenyképes áron, hogy megtartsuk vevőinket, és hogy új üzleti lehetőségeket is nyerjünk. Vevőinket inspiráljuk innovatív termékekkel és csökkentjük a CO2-kibocsátást erőátviteli technológiáktól függetlenül. Jó kapcsolatot ápolunk a beszállítóinkkal és üzlet partnereinkkel. További célunk, hogy referencia legyünk üzleti kiválóság szempontjából, és még tovább fejlesszük folyamatainkat és kompetenciáinkat. Felelősséget érzünk a munkavállalóink iránt is: lehetőséget adunk a személyes fejlődésre és nemzetközi karrierre és előrelépésre, de célunk a foglalkoztatás időtartamának növelése itt Miskolcon is, azaz a képzett munkaerő megtartása. Rendkívül örülünk neki, hogy ez évben már közel 100 kollégát köszönthetünk majd, akik már 15 éve dolgoznak a cégünknek, és ezen felül közel 250 olyan munkatársunk van, aki már több mint 10 éve velünk van. Az egyik stratégiai pontunk, hogy munkavállalóink elégedettségét növeljük. A jövőben is folytatjuk együttműködésünket a várossal és az egyetemmel, számos közös projekten dolgozunk, mert – mint a régió egyik legnagyobb munkáltatója - felelősséget érzünk a régió vonzerejének a növelése és infrastruktúrájának fejlesztése iránt – fejtette ki Uwe Mang, gazdasági ügyvezető igazgató.

Hirdetés
Hirdetés