Hirdetés

Eltűnt három kisgyerek Szentistvánról

Borsodihír

2019.04.15. 13:59

Eltűnt három kisgyerek Szentistvánról
A kép illusztráció

Anyjuk küldte el a négy-, három- és alig egyéves csöppségeket.

Hirdetés

A rendőrök a lakosság segítségét kérik a Lakatos testvérek megtalálásához. A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya  körözési számon körözési eljárást folytat Lakatos Csaba Kálmán 4 éves, Lakatos Liliána Paula 3 éves és Lakatos Noel 11 hónapos szentistváni lakosok eltűnése ügyében.

A rendőrség a Mezőkövesdi Járási Hivatal, Gyámügyi és Igazságügyi Osztályának április 11-én tett bejelentése alapján keresi a Lakatos testvéreket, akiket édesanyjuk küldött eddig ismeretlen helyre.

A gyermekek tartózkodási helyéről azóta sincs információ, a felkutatásukra tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a keresett gyermekekkel kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. A névtelenség megőrzése mellett is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.
eltűntSzentistván

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés