Hirdetés
Hirdetés

Megújul Tokaj történelmi belvárosa

| 2019. 04. 08. | 16:29:00
Hamarosan elkészülhetnek a látványtervek.
Megújul Tokaj történelmi belvárosa
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A tokaji önkormányzat közbeszerzési eljárás keretében keresi azt a kivitelezőt, aki látványtervekkel és részletrajzokkal elkészíti a város átalakításához szükséges dokumentációkat. 

A nyertes ajánlattevő feladata az elkészült engedélyezési dokumentációnak, illetve jogerős építési engedélyben foglaltaknak megfelelő kiviteli tervek elkészítése a Bodrog parti sétányra, a Kossuth térre, a Dózsa György utcára, valamint a Bethlen Gábor és Rákóczi utcák egy szakaszára vonatkozóan.

A Kossuth téren az alsó és felső tér teljes burkolati felújítása valósul meg minden kiegészítő elemével, a teljes terület csapadékvíz-elvezetésének rendezésével együtt. A főtér felső részén megépítik Szent Erzsébet kápolnáját és a szent szobrával. A régi Nepomuki Szent János szobrot áthelyezik a Bodrog parti sétány mentére. A Fő utcán felújítják 19 ház homlokzatát, javítják a vakolatot, cserélik a nyílászárókat. Az óvárosi parti sétány – 1400 méteren – teljes területrendezése megtörténik. Több helyen felújítják a lépcsőket, rekreációs tereket alakítanak ki a szükséges berendezési tárgyakkal együtt. 

Hirdetés
Hirdetés