Hirdetés
Hirdetés

Öléssel fenyegette vejét egy tiszaújvárosi férfi

| 2019. 05. 03. | 20:54:00
Elfajult a családi viszály.
Öléssel fenyegette vejét egy tiszaújvárosi férfi
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Tiszaújvárosi Járási Ügyészség személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége miatt emelt vádat egy 72 éves férfival szemben, aki válófélben lévő lányának férjével keveredett konfliktusba. A vádirati tényállás szerint a férfi és veje kapcsolata a fiatal házaspár válása miatt romlott meg.

A helyzet annyira elmérgesedett, hogy a vádlott 2017 novemberétől két hónapon át, gyakran megjelent a veje tiszaújvárosi otthonánál és többször megfenyegette őt, hogy megvereti, illetve ő maga veri vagy öli meg.

A sértett a sérelmére elkövetett bűncselekmény miatt a vádlottal szemben magánindítványt terjesztett elő. A nyomozás eredményeként az ügyészség előbb az eljárás feltételes ügyészi felfüggesztéséről döntött, mert úgy ítélte meg, ettől az elkövető magatartásának kedvező változása várható, és a felfüggesztés egy évi időtartamának eredményes elteltével az eljárás megszüntetésének lehet helye. Az idős férfi azonban az ügyészségi döntéssel szemben panasszal élt, melyre tekintettel az eljárás folytatását kellett elrendelni és az ügyben vádemelésre került sor.

Hirdetés
Hirdetés