Hirdetés

Több nőt is megtámadt az ózdi szatír

borsodihir.hu

2019.06.12. 09:56

Több nőt is megtámadt az ózdi szatír
A kép illusztráció.

Börtönbe kerülhet.

Hirdetés

Hirdetés

Az Ózdi Járási Ügyészség június 12-én vádat emelt egy 24 éves férfi ellen szexuális erőszak bűntette, rablás bűntettének kísérlete és szeméremsértés vétsége miatt.

Az ügyészség közleménye szerint a vádlott 2017 januárjában az éjszakai órákban a város belterületén felfigyelt egy nőre, aki megtetszett neki, és elhatározta, „kikezd” vele, megpróbálja rávenni, hogy létesítsenek nemi kapcsolatot. Odament a nőhöz, és kezével a bal combját végigsimította, megkérdezte tőle, „nem akar-e vele elmenni”, mire a nő megrémült és futva elmenekült. 2017 augusztusában a férfi az éjszakai órákban felfigyelt egy gyalogosan haladó nőre, meg akarta „fogdosni”, ezért követni kezdte. Amikor a nő mellé ért, erőteljes mozdulattal megmarkolta a fenekét, a sértett megfordult, eközben a vádlott a nadrágjából elővette a nemi szervét és önkielégítésbe kezdett. A sértett rákiabált, amitől a vádlott megtorpant, így a sértett el tudott futni.

Mindkét sértett hatályos magánindítványt terjesztett elő.

A vádlott 2017 októberében újból egy gyalogosan közlekedő nőt szemelt ki és észrevette, van nála egy mobiltelefon. Szexuális kapcsolatot akart létesíteni vele, és a telefonját is meg akarta szerezni. Követni kezdte a sértettet, majd mellé lépve megkérdezte tőle, mennyi az idő. Asértett a telefonját használva megmondta a pontos időt, amikor a vádlott már arról kérdezte, van-e fiúja. A nő menekülni akart, gyorsuló tempóban haladt, de a vádlott közösülésre utaló obszcén megjegyzést tett. A sértett tiltakozott, de a férfi megmarkolta a fenekét, egyidejűleg megpróbálta kivenni a kabátzsebében lévő telefonját. Dulakodni kezdtek, a nő kabátja elszakadt, a vádlott nem tudta megszerezni a telefont, és mivel a nő sikítozni kezdett, elfutott a helyszínről. A sértett a szexuális erőszak bűntette miatt nem kívánt hatályos magánindítványt előterjeszteni.

A vádlott 2018 júniusában, az éjszakai órában egy enyhén ittas állapotban lévő nőt nézett ki magának, aki éppen mobiltelefonján ismerősével beszélt. Elhatározta, nemi vágyának kielégítése végett „megfogdossa”, és a telefonját is megszerzi. A férfi a nő után ment, amikor utolérte, jobb kezével hátulról deréktájon átkarolta, és magához szorította a megrémült sértettet, egyidejűleg bal kezével benyúlt a nő nadrágjába, és az alsóneműn keresztül fogdosni kezdte a nemi szervét. A sértett próbált szabadulni, a nála lévő telefonon ismerősével közölte a történteket, mire a vádlott kikapta a kezéből a telefont. Ezután elengedte a nőt, és közölte vele, csak akkor adja vissza a készüléket, ha orálisan kielégíti. Ezt többször megismételte, mivel a nő kérte vissza a telefont. Közben a férfi nadrágjából elővette a nemi szervét és önkielégítést végzett, majd az eltulajdonított 50 ezer forint értékű mobiltelefonnal elfutott a helyszínről. A sértett a szexuális erőszak bűntette miatt hatályos magánindítványt terjesztett elő.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.
Ózdszatír

Szóljon hozzá!