Egy parkolóban adott életet gyermekének a kazincbarcikai kismama

borsodihir.hu

2019.07.23. 14:09

Egy parkolóban adott életet gyermekének a kazincbarcikai kismama
(Fotó: kolorline.hu)

A kisfiú egészséges.

Hirdetés

Egy kórházhoz közeli parkolóban adott életet kisfiának július 22-én este egy fiatal hölgy. A kolorline információi szerint a gyermek 2 380 grammal és 46 centiméterrel jött világra. A pici érkezése váratlanul érte a családot, nem voltak előjelei a hirtelen szülésnek. A vajúdó nő édesanyja hívta fel ismerősét, segítsen lánya kórház szállításában, azonban nem jutottak messzire. Miután elindultak, pár pillanattal később már látszott a baba feje, de a kismama segítségére sietett ismerősnek köszönhetően minden rendben zajlott. Mire a mentők kiértek, már világra jött a kisfiú.

Az eset a kórház közelében történt, így a helyszínre sietett a szülész-nőgyógyász orvos, illetve az újszülöttet is ellátta egy szülésznő.

– Pár másodperc alatt történt az egész. Az ijedségtől azt sem tudtam, hogy csinálom, mit csinálok, de hála istennek, minden jól ment. Talán az ösztönöm diktálta, hogy úgy vezessem le a szülést, ahogy kell. Visszagondolva az eseményekre, nem emlékszem valamennyi részletre, csak az járt a fejemben, hogy jól fogjam meg, nehogy elejtsem a kisbabát. Sosem hittem volna, hogy képes vagyok erre, de az élet így hozta – nyilatkozta Balogh Éva, a család ismerőse.

A portál munkatársának sikerült elérnie az újdonsült nagymamát is, aki azt mondta, szinte kritikusan élték meg a történteket, s igazán még fel sem tudták fogni, mert még nem számítottak a pici érkezésére, nem voltak felkészülve egy ilyen gyors lefolyású szülésre, de mindenképp élmény maradt számukra.

Szóljon hozzá!

Hirdetés