Hirdetés

Hirdetés

Újra zenél a múzeumkert Tokajban

Borsodihír

2019.07.03. 16:13

Újra zenél a múzeumkert Tokajban

A víz mellett a múzeumokat is érdemes felkeresni, utána irány a borkóstoló.

Hirdetés

Hétfő kivételével minden nap 10-18 óráig nyitva áll Tokaj két múzeuma. Az állandó kiállítások mellett júliusban az alábbi programokra várják a helybélieket, nyaralókat:

A Tokaji Múzeumban (Bethlen Gábor út 7.) új időszaki kiállítást nyílik július 10-én (szerda), „Örökség gyermekeinknek” címmel. A múzeum első emeletén látható közel 30 szekér makett három kiállító, Pulics Sándor, Felegyi Pál és Kovács István alkotásai. Az emberkéz alkotta tárgyak mindig különös varázzsal hatnak ránk, hisz nincs két teljesen egyforma belőlük. Magukon hordozzák az alkotójuk személyiségét, érzéseit, gondolatait.

Július 20-án (szombat) 19.00 órától 2 év kihagyás után ismét felcsendül a zene a Tokaji Múzeum megújult kertjében. A már Tokajban is ismert Czabányi Attila vers- és dalbirtokos előadására várunk minden zenét és verset szerető érdeklődőt.

A Világörökségi Bormúzeumban (Serház út 55.) július 10-ig látható a Vasútmodell a XX. századból című kiállítás. A kor vasútmodelljei Nagy János tulajdonát képezik. A gyűjtő előre bejelentett csoportok részére bemutatót és tájékoztatót is tart.

 

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés