A kazincbarcikaiak régi vágya válik valóra

Kolorline.hu

2019.08.22. 15:22

A kazincbarcikaiak régi vágya válik valóra
Fotók: Kolorline.hu

Vandálbiztos, automatizált - kevés ilyen van még.

A Fő tér felújításának második ütemében megérkezik a kazincbarcikai sport- és pihenőparkba a lakók által régóta áhított nyilvános illemhely is - írja a Kolorline.hu. 

 A városvezetés és a projekt kivitelezésében illetékes szakemberek választása hosszas keresés után végül egy magyar gyártó által nagy sikerrel forgalmazott termék mellett döntöttek.

Mint írják, az illetékesek a döntés előtt számos gyártó termékét megtekintették és jónéhány már működő illemhelyet is. Végül egy vandálbiztos magyar termékre esett a választás.

Régi ígéret válik valóra az automata illemhely felállításával. 

Az utcabútor jellegű WC automatikája, a padló- és vécémosó berendezéseknek köszönhetően, a teljes enteriőr tisztán tartásáról gondoskodik. Ez az automatika pedig az illemhely kihasználtságától függően képes arra, hogy akár minden használó után takarítson vagy csak alkalmanként, esetleg naponta tisztítsa meg a helyiséget.

Az igazi újdonság a külső kamerarendszer és az ehhez kapcsolódó szerviztéri vezérlés. Az éjjel-nappal üzemelő térfigyelő kameráknak köszönhetően a toalett üzemeltetői azonnal reagálni tudnak a vészhelyzetre, és egy későbbi nyomozás során egyszerűen visszakereshető felvétel is készül. 

Szóljon hozzá!

Hirdetés