Hirdetés
Hirdetés

Drasztikus lépésre szánták el magukat a diósgyőri szurkolók

| 2019. 08. 27. | 10:37:00
Azt írják a miskolciak: A Diósgyőr az életünk, adjátok vissza!
Drasztikus lépésre szánták el magukat a diósgyőri szurkolók
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Diósgyőri Szervezett Szurkolói Csoportok megunták a DVTK vezetőségének – ahogy írják – negyedik szezon óta tartó ígérgetését, ezért a hazai és az idegenbeli mérkőzéseken való részvételt is bojkottálják. Minderről a több mint 7 ezer főt tömörítő Diósgyőr Ultras Facebook-oldalon számoltak be augusztus 26-án:

Három szezont húztunk le, jártunk meccsre, szurkoltunk, kitartottunk végig nézve riválisaink örömét, és hétről-hétre hallgattuk rajtunk való kacagásukat. Elviseltük, mást nem tehettünk. Sokszor elmondtuk, leírtuk, hogy nem ezt érdemeljük nem is ezt kértük de ezt kaptuk és kapjuk még most is. Valóban el kell ezt tűrni ennek a szurkolótábornak? (...) A MI lelkiismeretünk tiszta, 3 éve álljuk a sarat a lelátón, töltöttünk meg vendégszektorokat, utolsó hazai bajnokikon a stadionunkat. (...) Hála a kitartásért, 3 évnyi szenvedésért, utolsó nem sajnált forintért, amit erre a produktumra áldoztunk; DVTK - Mezőkövesd 0:3 és stb.

A Diósgyőri Szervezett Szurkolói Csoportok kitértek rá, határozatlan időre felfüggesztenek minden lelátói tevékenységet, azaz nem utaznak el idegenbe, és a hazai meccseket sem fogják látogatni. 

Hirdetés
Hirdetés