Hirdetés
Hirdetés

Dudaszós triplával nyertek a franciák Miskolcon

| 2019. 10. 31. | 08:30:00
Kikapott a DVTK.
Dudaszós triplával nyertek a franciák Miskolcon
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A dudaszó pillanatában esett hárompontos kosárral 72-71-re kikapott az Aluinvent DVTK a vendég francia Basket Landes csapatától október 30-án a női kosárlabda Európa Kupa harmadik fordulójában.

A diósgyőriek a záró negyedben a maguk javára fordították az állást, ám kétpontos vezetésüknél az utolsó 3 másodpercre a Landes támadhatott. Időkérés után sikerült dobóhelyzetet kialakítani, és a triplával a franciák győztek.

A magyar csapat három fordulót követően egy győzelemmel és két vereséggel áll a PEAC-Pécset is felvonultató H csoportban.

MESTERMÉRLEG

Cziczás László: - Sajnálom a vereséget, mert ez a szurkolótábor megérdemelte volna, hogy boldogan menjen haza. Én nagyon büszke vagyok a játékosaimra, óriásit küzdöttek ma. Többször jöttünk fel 5-7 pontos hátrányból, ami tartást mutat. Sérülések tizedelnek minket, ma Pusztai Petra alig tudott játszani, így a még a nemrég felépült Katona Szidónia is pályára került. Gratulálunk az ellenfélnek, de nem dőlünk a kardunkba, mert mindent kiadtunk magunkból. 

Julie Barennes: - Rendkívül kemény meccsen sikerült győzni, emiatt nagyon boldogok vagyunk. Nagyszerű élmény volt ilyen atmoszférájú csarnokban játszani, nehéz lesz a decemberi visszavágó. 

Hirdetés
Hirdetés