Különleges eszközzel bővül a kazincbarcikai játszótér

borsodihir.hu

2019.10.09. 11:09

Különleges eszközzel bővül a kazincbarcikai játszótér
(Fotó: kolorline.hu)

Csúszda is lesz benne.

Hirdetés

Újabb, hatalmas és különleges játszóeszköz érkezik hamarosan a völgyparki játszótérre. A fitneszeszközök, a vidám, kicsiknek való csúszdák, hinták, mászókák és a nagy sikernek örvendő interaktív játszóeszközök mellett egy komplex, egyidőben akár 75 gyermek befogadására alkalmas, új játék is várja majd a gyerekeket – adta hírül a kolorline.hu.

A boltíves Sona közelében 16x13 méter alapterületre épülő, közel 5 méter magas eszköz belső és külső játékelemeket, csúszdát és ügyességi alkotórészt is tartalmaz majd.

– A játszótéri eszköz körül biztonsági gumiburkolatot és a megközelítést elősegítő járdát építenek ki. A Nautilus árnyékolást is kap, hogy a napfényes meleg napokon is minél hosszabb ideig tudják használni a gyermekek – tudtuk meg Molnár Zoltántól, a kerület önkormányzati képviselőjétől, aki azt is elárulta, hogy a területen a beruházás keretén belül a belvíz-elvezetési kihívásokat is mérsékelik vízelvezető drénhálózat építésével.

A völgyparki mellett a Fő tér egy óriás kalandvárral, a kertvárosi egy tornyos csúszdavárral és egy gumiborítású pályával, valamint a Eötvös téri játszótér egy hatalmas hajóval gazdagodik.
Kazincbarcikajátszótér

Szóljon hozzá!

Hirdetés