Hirdetés

Hirdetés

Lenyűgöző vízi- és fényjáték várja a kazincbarcikaiakat

kolorline.hu

2019.10.25. 12:55

Lenyűgöző vízi- és fényjáték várja a kazincbarcikaiakat

Érdemes megnézni!

Hirdetés

A város főterén még október 27-ig próbaüzem mellett minden nap 18.30, 19.00, 19.30, 20.00 és 20.30-kor közel 20 perces csodálatos vízi- és fényjátékot láthatnak az érdeklődők. A klasszikus és kortárs zenékre komponált show tavasszal tovább bővül majd.

A Fő téren lévő szökőkút európai léptékkel mérve is kiemelkedő látványosság, de Magyarországon a margitszigeti párja után, a legtöbb vízkép-variációval rendelkező látványszökőkút az országban.

A rendszer mintegy harminc köbméter szűrt és fertőtlenített vizet forgat meg, amelyet több mint 50 egyedileg és külön programozható fúvóka emel a magasba. A magasba emelkedő, látványos vízoszlopokhoz kapcsolódó fényjáték megjelenéséről 54 különálló, szintén teljesen egyedileg vezérelt lámpa gondoskodik. A Németországban gyártott szökőkút-rendszer része az a tizenkét darab lamináris üvegtiszta fúvóka is, amelyek a nyári nagy melegben párásító rendszerként is funkcionálnak majd és gondoskodnak arról, hogy a fényjátékot élvező városlakók a kút mellett hűsölhessenek is.

A zenéről nyolc darab nagy teljesítményű, időjárásálló hangfal gondoskodik.
Kazincbarcikaszökőkút

Hirdetés

Hirdetés