Hirdetés

Hirdetés

Rendőrök mentették meg egy kazincbarcikai férfi életét

police.hu

2019.10.02. 14:08

Rendőrök mentették meg egy kazincbarcikai férfi életét
A kép illusztráció.

A Sajó folyóból emelték ki az elkeseredett embert.

Hirdetés

Kamasinszki Tamás törzsőrmester és Firtkó Richárd őrmester október 2-án 8 óra előtt néhány perccel Kazincbarcikáról Múcsony felé tartottak szolgálati járművükkel. A rendőrök, ahogy a Sajó folyó felett átívelő hídon közlekedtek, egy integető nőre lettek figyelmesek.

A hölgy elmondta, a folyóban van egy ember, akit visz a sodrás.

A rendőrök saját szemükkel is meggyőződtek az asszony állításáról, és azonnal a bajba jutott férfi segítségére siettek. Gyorsan a híd alá szaladtak, ahol látták, a férfi nehézkes, úszó mozdulatokat tesz, de már el-elmerül. A járőrök a vízbe mentek, majd egy hosszú botot nyújtottak a férfi felé, aki utolsó erejével még meg tudott abba kapaszkodni. A szerencsétlenül járt férfit kisegítették a partra, ahol nehezen tudtak vele kommunikálni, de kiderült: végzetes lépésre szánta el magát, és nagy mennyiségű gyógyszert vett be tegnap. Arra nem emlékezett, hogyan hol és hogyan esett bele a folyóba.

A mentőszolgálat kiérkezéséig a járőrök az elkeseredett férfi vizes ruháját eltávolították és meleg pokróccal takarták be a komolyabb kihűlés elkerülése érdekében.
KazincbarcikaSajóéletmentés

Hirdetés

Hirdetés