Hirdetés
Hirdetés

Az ózdiakon röhög az ország, pedig szánni kéne őket

| 2019. 11. 25. | 15:07:00
A borsodiaknál teljes a kilátástalanság.
Az ózdiakon röhög az ország, pedig szánni kéne őket
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az NB III-as Ózdi Kohász futballcsapata 29-0-ra kapott ki a hét végén a Tállya SE-től,

és mínusz 11 ponttal az utolsó.  A klubot korábban azért büntette a Magyar Labdarúgó Szövetség, mert háromszor nem tudta kiállítani a kötelezően előírt U7-es és U9-es csapatokat, kétszer hat pontot vontak le a felnőtt csapattól.

A klubelnök Gál László korábban arról beszélt a Nemzeti Sportnak, hogy egy focisuli ellopkodta a gyerekeket, ezért kerültek nehéz helyzetbe. A helyzetet csak súlyosbítja, hogy az infrastrukturális feltételek sem megfelelőek, ezért nem is játszhatott hazai pályán a Kohász, többnyire Hatvanban tartották a bajnoki fordulókat. Mindeközben az ózdi önkormányzat és a klub között vita van, hogy kinek kéne felújítani a stadiont, írja az Index.

A bizonytalan helyzet miatt két hete távozott a klubtól Várhidi Péter, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, aki szakmai igazgatóként és edzőként is dolgozott az Ózdi Kohásznál. Várhidi mellett több játékos is távozott, mert nem kapták meg a fizetésüket. Az Ózd gyakorlatilag az ifjúsági csapatával állt ki a Tállya ellen, a kezdő felét 16 évesek alkották, a legidősebb játékos is csak 21 éves volt.

Hirdetés
Hirdetés