Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megverték Szikszón, mert kidobta a szemetüket

| 2019. 11. 19. | 14:55:00
Így akarjon jót az ember...
Megverték Szikszón, mert kidobta a szemetüket
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Szikszói Járásbíróság október 28-án döntött annak a két vádlottnak az ügyében, akik Szikszón egy élelmiszerbolt parkolójában vertek meg egy férfit, mert az nemtetszését fejezte ki a szemetelésük miatt.   

A vádlottak idén áprilisban egy szikszói áruház parkolójában beszélgettek, miközben energiaitalt fogyasztottak. Miután elfogyott az egyikük itala, megfogta, és az autója mellé, a földre dobta az üres palackot. 

A közelben parkoló sértett mindezt látva, kiszállt az autójából, odament a vádlottakhoz és elégedetlenségének hangot adva, megfogta a palackot és a szemetesbe dobta.

A két férfit ez olyannyira felháborította, hogy mielőtt még a sértett visszatérhetett volna az autójához, nekiestek és több helyen megütötték, megrúgták, mindeközben hangosan szidalmazták. 

A járásbíróság a vádlottakat (tárgyalás mellőzésével) fejenként 2-2 évre próbára bocsátotta, továbbá pártfogó felügyeletüket is elrendelte. Az intézkedés értelmében azonban a bíróság mindkét vádlottal szemben büntetést szab ki, ha a próbaidő alatt újabb bűncselekményt követnek el vagy őket elítélik, továbbá a pártfogó felügyelet magatartási szabályait megszegik. 

Hirdetés
Hirdetés