Hirdetés
Hirdetés

Miskolci az Év Honlapja!

| 2019. 12. 04. | 10:09:00
Kategóriájában a Halott Pénzé a legjobb webszájt.
Miskolci az Év Honlapja!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18. alkalommal hirdette meg az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseményét, Az Év Honlapja pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyen összesen 183 nevezés érkezett - a legtöbb Szolgáltatás (25), e-kereskedelem (20) és Az Év applikációja (15) kategóriában. Emellett számos kiváló megoldás született például márkaszájt kategóriában is.

A győzteseket november 27-én Budapesten hirdették ki.

Az estről díjjal térhetett haza többek között a Pregprogram, a Praktiker mobil applikáció, a Halott Pénz weboldala, az Nr.8. Restaurant & Beer, de elismerést kapott Miskolc Megyei Jogú Város honlapja, a Bár Show, a Kreatív Kedd, a Halott Pénz oldalai mellett az Országos Bírósági Hivatal, a Pénzügyminisztérium okosan a pénzzel oldala, valamint a Kék-sárga kárbejelentőt kiváltó E-kárbejelentő alkalmazás, a Művészetek Háza Veszprém, a Small Friday és a Sportoljma weboldala is.

2019 Az Év Honlapja Abszolút győztese a Mateking.hu lett.

A közönségdíjat több mint 5 960 szavazattal az xEmblémázás.hu weboldal nyerte. Az Internetkultúra Fővárosa díjat pedig ismét, immáron negyedik alkalommal Debrecen városa tudhatja magáénak.

A díjazottak teljes listája ITT

Hirdetés
Hirdetés