Fidesz: mennyibe kerül Janiczak „privát szórakozása” az ózdiaknak?

MTI

2020.01.14. 15:45

Fidesz: mennyibe kerül Janiczak „privát szórakozása” az ózdiaknak?

A polgármester egy órára bérelte ki a városi fürdőt.

A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a „privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője január 14-én.

A fideszes politikus felháborítónak nevezte, hogy Janiczak Dávid privát fürdőzésre és randevúzásra” használja a város uszodáját.

„Azért, hogy a polgármester a barátnőjével kettesben fürödjön és a jakuzziban áztassa magát, kiürítették az egész fürdőt és elküldték a többi vendéget” – mondta Zsigmond Barna Pál. Ráadásul azzal is védekezett a polgármester, hogy azért csinálta ezt, hogy ne kelljen a többi ott lévő emberrel, ózdi lakossal beszélgetnie – tette hozzá a kormánypárti képviselő, aki azt kérdezte: „polgármester úrnak talán megalázó a nép közé vegyülni”?

Arra is választ vár, hogy Janiczak Dávid mennyi városi szolgáltatást használ még privát célokra. Úgy hallani ugyanis – jegyezte meg Zsigmond Barna Pál –, hogy „nemcsak fürdőzget, hanem ingyen bowlingozgat is a Jobbik vezetésével az önkormányzati bowlingpályán”.
ÓzdpolgármesterFideszJaniczak Dávid

Szóljon hozzá!

Hirdetés