Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vádemelés: folytatódik a kazincbarcikai dílerek ügye

| 2020. 01. 07. | 12:46:00
Helyieknek akarták eladni a kábítószert.
Vádemelés: folytatódik a kazincbarcikai dílerek ügye
Hirdetés
Hirdetés

Jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Miskolci Osztálya 
L. Tamás és S. László kazincbarcikai lakosok ellen.

A férfiak a nyomozás adatai szerint jelentő mennyiségben szereztek meg speed és ecstasy típusú kábítószert, amit egy kazincbarcikai hétvégi házban tároltak, és helyben akartak eladni.

A nyomozók Kazincbarcikán, éppen a drog átadása közben érték tetten 2018. október 5-én este S. Lászlót, társa, L. Tamás elmenekült a helyszínről, vele szemben elfogatóparancsot bocsátottak ki. Az elfogáskor a rendőrök több eldobott alufólia-pakettet találtak, valamennyiben speed volt. A drog deponálására szolgáló hétvégi házban a rendőrség munkatársai kutatást tartottak, amelynek alkalmával – 413,74 gramm súlyú – 1 058 darab szív alakú ecstasy tablettát, valamint 292,37 gramm speed port találtak, illetve a kábítószer adagolásához és értékesítéséhez használatos eszközöket, tárgyakat foglaltak le. Az igazságügyi vegyészszakértő véleménye szerint a lefoglalt kábítószer jelentős mennyiségű.

A nyomozók széleskörű adatgyűjtést folytattak a szökésben lévő L. Tamás kézre kerítése érdekében, és megállapították, a férfi az országból külföldre próbál menekülni. Autóját az M1-es autópályán 2018. október 7-én éjszaka Győr térségében sikerült feltartóztatni, a dílert pedig elfogták.

[Beillesztett cikk: Átadás közben érték tetten a kazincbarcikai drogdílereket]

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés