Hirdetés
Hirdetés

Döntetlent játszott a dobogóért küzdő Diósgyőr

| 2020. 06. 10. | 21:22:00
A Zalaegerszeg védője a saját kapujába fejelt.
Döntetlent játszott a dobogóért küzdő Diósgyőr
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A házigazda Diósgyőr 1-1-es döntetlent játszott a Zalaegerszeggel a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójának június 10-i első mérkőzésén. A kiesés ellen küzdő vendégeknek ezzel megszakadt a hárommeccses győzelmi sorozatuk, de így is hat találkozó óta veretlenek a bajnokságban.

Mindkét fél részéről óvatos játékkal kezdődött, majd azzal is folytatódott a találkozó. Leginkább a mezőnyben folyt a küzdelem, labdabirtoklási fölényt egyik csapat sem tudott kialakítani és sokáig helyzetet sem nagyon láthatott a közönség.

Az első félidőben mindkét együttesnek mindössze egy-egy kaput eltaláló lövése akadt.

A fordulás után sem változott sokat a játék képe, majd a 60. percben mindkét edző hármat-hármat cserélt. Ezután úgy tűnt, aktívabbá válik a ZTE, a vezetést azonban mégis a Diósgyőr szerezte meg: egy szögletet követően a menteni igyekvő vendég védő, Szépe védhetetlenül fejelt a saját kapujába.

A gól felpörgette az iramot, a hazaiak szerették volna megduplázni előnyüket, a zalaegerszegiek pedig hajtottak az egyenlítésre, és ez össze is jött nekik. A hajrá is lendületes, izgalmas játékot hozott, mindkét együttes meg akarta szerezni a győzelmet, de több gól már nem született.

Hirdetés
Hirdetés