Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ismét tartanak bemutatót a Miskolci Nemzeti Színházban

| 2020. 06. 09. | 18:14:00
Európában minden bizonnyal elsőként lesz premier a borsodi teátrumban a járványhelyzet kihirdetése óta.
Ismét tartanak bemutatót a Miskolci Nemzeti Színházban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Június 12-én, pénteken ismét nyitva a Miskolci Nemzeti Színház - adta tudtára Facebook-oldalán a társulat június 9-én kedden.

A Miskolci Nemzeti Színház minden bizonnyal Európában elsőként tart új bemutatót a járványhelyzet kihirdetése óta. A Francia rúdugrás című vígjáték június 12-i premierjére a Bemutató Arany bérletes nézőkön kívül miskolci egészségügyi dolgozókat hívott meg a teátrum, meghálálva ezzel az előző hónapok áldozatos munkáját.

A Mohácsi János rendezésében készülő előadást a jogszabályban meghatározott biztonsági intézkedések betartása mellett a Nyári Színházban tartják meg.

Az előadások látogatásával kapcsolatban azért hoztak óvintézkedéseket, hogy az előadások zavartalanul folyhassanak az évad további részében. A szokatlan ülésrend a közönség védelmét szolgálja.

A szabadtéri rendezvényekre vonatkozó kormányrendelet értelmében néhány óvintézkedésre hívták fel a figyelmet.

  • kötelező a 1,5 méteres távolság betartása minden ülőhely között
  • az előadás szünetében, büfé-és mosdóhasználat estében is kötelező tartani a távolságot
  • a Nyári Színházban megtartott előadások előtt belépéskor érintésmentes testhőmérséklet-mérést végeznek, melynek értelmében, az orvosi javaslat szerint, ha 37 Celsius fok feletti a testhő, a nézőt nem áll módjukban beengedni az előadásra.
Hirdetés
Hirdetés