Hirdetés
Hirdetés

A Kassa ellen csiszolna az alapjátékon a Diósgyőr

| 2020. 07. 24. | 18:57:00
A miskolciak mestere szerint eddig minden a terveknek megfelelően alakul.
A Kassa ellen csiszolna az alapjátékon a Diósgyőr
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy felkészülési mérkőzésen már túl van a DVTK labdarúgócsapata, szombaton jöhet a második meccs. Az FC Košice elleni találkozó előtt Feczkó Tamással, a DVTK vezetőedzője a klub honlapjának elmondta, eddig minden a tervek szerint alakul.

Az új játékosok erényeit eddig is ismertük, de most testközelből is láthatjuk őket. Jelenleg az ő képességeiket is kihasználva próbáljuk finomítani a játékrendszerünket. Ahogy ígértem, próbálunk két játékrendszert is maximálisan begyakorolni, de a héten még az alapjátékunk csiszolásán volt a hangsúly. A kassaiak elleni felkészülési mérkőzés is egy remek lehetőség lesz erre, hiszen egy szlovák élvonalba igyekvő csapattal fogunk találkozni, akik a felkészülésben jóval előttünk járnak.

A szombati DVTK - FC Košice felkészülési mérkőzés előtt a két acélváros U13-as csapatai is összemérik tudásukat. A 2X30 perces találkozó 16 órakor kezdődik, ennek megfelelően a kapuk 15 óra 30 perckor nyílnak. A mérkőzés az esti meccs belépőjének megvásárlásával tekinthető meg, a tavalyi bérletesek számára ingyenes a belépés. 

Hirdetés
Hirdetés