Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Orvosok és védőnő munkáját ismerték el Miskolcon

| 2020. 07. 02. | 14:43:00
Többen oklevelet vehettek át Semmelweis-nap alkalmából.
Orvosok és védőnő munkáját ismerték el Miskolcon
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az egészségügyben dolgozó szakembereknek adott át elismeréseket Veres Pál polgármester, Varga Andrea Klára alpolgármester és Ignácz Dávid jegyző a városházán rendezett Semmelweis-napi ünnepségen július 1-jén, Balog Ildikó, a Miskolci Egészségfejlesztési Intézet igazgatója pedig virággal köszöntötte a kitüntetetteket.

Az ünnepségen elismerő oklevelet kapott Nagy Zsuzsanna házi gyermekorvos, Szabó Judit háziorvos, Virágné Orliczki Erika védőnő és Soós Tamás fogorvos.

Veres Pál köszöntőjében emlékeztetett arra, milyen bátor és áldozatos munkát végeztek az egészségügyi dolgozók a koronavírus-járvány idején, megköszönte erőfeszítéseiket és kiemelte, nagyrészt az ő szakmaiságuknak, kitartásuknak és a helyiek fegyelmezettségének köszönheti a város, hogy nagyobb áldozatok nélkül át tudta vészelni az elmúlt hónapokat. A polgármester szólt arról is, hogy bízik abban, hasonló fegyelmezettséggel, odafigyeléssel és a kellő óvatossággal talán elkerülhető lesz egy következő hullám, ha pedig szembe kell nézni az újabb veszéllyel, akkor jó tudni, hogy ilyen kiváló egészségügyi szakemberek őrködnek egészségünk, biztonságunk felett.

Hirdetés
Hirdetés