Hirdetés
Hirdetés

DVTK Medical Egészségközpont: csúcsteljesítmény a gyógyításban

| 2020. 08. 10. | 13:41:00
Személyre szabott vizsgálati csomagok Miskolcon.
DVTK Medical Egészségközpont: csúcsteljesítmény a gyógyításban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A DVTK Medical Egészségközpont Magyarország egyik legmodernebb egészségügyi intézményeként teljeskörű ellátást biztosít amatőr és professzionális sportolók mellett lakossági ügyfeleknek is. A régió legjobb szakorvosai valamint a csúcstechnológiát jelentő orvosi gépek és műszerek tökéletes ellátást biztosítanak minden páciensünknek.

Csúcsteljesítmény a szűrővizsgálatokban

A DVTK Medical Egészségközpontban személyre szabott vizsgálati csomagokat állítunk össze életkor, nem és foglalkozás alapján, amelyek segítségével eredményesebben tudjuk felmérni és kiszűrni az egészségügyi kockázatokat. A szűrés mellett a kezdődő eltérések észlelésekor testmozgási, táplálkozási tanácsadással, gyógytornász és fizikoterápiás kezelésekkel tudunk hozzájárulni a gyógyuláshoz.

Csúcsteljesítmény a járóbeteg-ellátásban

Ne vesztegesse idejét várakozással! Foglaljon időpontot, és kerülje el a zsúfolt rendelőket! A DVTK Medical Egészségközpontban világszínvonalú infrastruktúrával és Magyarország legkiválóbb specialistáival nyújtunk csúcsteljesítményt a gyógyításban. Elérhető áron, nem csak sportolóknak!

Csúcsteljesítmény a sportsérülések kezelésében

DVTK Medical Egészségközpont Magyarország egyik legmodernebb egészségügyi intézményeként teljeskörű ellátást biztosít profi, amatőr és hobbisportolók részére is. A régió legjobb szakorvosai és a csúcstechnológiát jelentő orvosi gépek és műszerek tökéletes ellátást biztosítanak minden páciensünknek.

Széles spektrumú szűrő- és diagnosztikai vizsgálatokkal és rehabilitációs kezelésekkel segítjük a sportsérülések utáni minél gyorsabb felépülést.

Hirdetés
Hirdetés