Hirdetés
Hirdetés

Kerékpárokat lopott egy büntetett előéletű férfi Miskolcon

| 2021. 03. 18. | 10:46:00
Vádat emeltek a 48 éves tolvaj ellen.
Kerékpárokat lopott egy büntetett előéletű férfi Miskolcon
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lopás miatt emelt vádat a Miskolci Járási Ügyészség egy 48 éves férfi ellen, aki kerékpárokat lopott. A vádirat szerint a vádlott 2020 júliusától szeptemberig Miskolc területén különböző helyszínekről – jellemzően a reggeli órákban – olyan kerékpárokat tulajdonított el, amelyek mindegyike el volt látva vagyonvédelmi eszközökkel.

Július végén egy söröző elől egy közlekedési táblához sodronyzárral rögzített kerékpárt vitt el, miután levágta a zárat.

Augusztus elején egy áruház kerékpártárolójából lakatlevágással, valamint a hónap végén egy szórakozóhely elől ugyancsak kerékpártárolóból szintén lakatlevágással tulajdonította el a közlekedési eszközt. Szeptember elején egy épület ereszcsatornájához lakatolt kerékpárt a vagyonvédelmi eszköz levágásával vitt el, illetőleg szintén ebben az időszakban a pályaudvar melletti trafóház rácsához rögzített kerékpárt is elvitt. A vádlott jellemzően minden esetben a kerékpár megőrzésére szolgáló zárszerkezetek is magával vitte. Az egyes kerékpárok értéke 25-80 ezer forintig terjedt.

Hirdetés
Hirdetés