35 önkormányzati bérlakásra lehet pályázni Miskolcon

borsodihir.hu

2021.05.03. 12:18

35 önkormányzati bérlakásra lehet pályázni Miskolcon
A kép illusztráció

Nincs szükség személyes ügyintézésre.

Hirdetés

Hirdetés

A koronavírus-járvány okozta nehéz körülmények miatt még 2020 tavaszán, az Ingatlangazdálkodási Igazgatóság a Miskolc Holding informatikusaival közösen, egy elektronikus rendszer létrehozásával kínáltak megoldást a miskolciaknak arra, hogy a lakásokra jelentkezők a veszélyhelyzet keretei között személyes ügyintézés nélkül is egyszerűen és gyorsan nyújthassák be pályázatukat. 

Május 3-án újabb 35 önkormányzati bérlakás bérbeadását indítja el cég. A pályázatra kiírt lakások közül 14 piaci elven, míg 21 költségelven kerül bérbeadásra. A pályázók a Miskolc Holding Zrt. www.ingatlangazdalkodas.miskolcholding.hu honlapján közzétett linken keresztül, előzetes regisztrációt követően léphetnek be az e-pályázat rendszerébe, ahol a feltöltött pályázati kiírás, fényképek és műszaki dokumentációk alapján nyerhetnek információt a meghirdetett lakások állapotáról, a fizetendő bérleti díjakról, a felújítási költségek bérbeszámításának lehetőségéről, valamint a szerződéskötés feltételeiről. A kérelemben feltüntetett adatokat, nyilatkozatokat alátámasztó dokumentumok csatolására nincs szükség, azokat kizárólag a nyertes pályázóknak kell majd benyújtaniuk a szerződéskötést megelőző vizsgálat során.

A pályázati kiírásban szereplő lakások közül - pályázati formánként - legfeljebb 3 lakásra nyújtható be pályázat, azaz egy pályázó egyszerre 3 piaci és 3 költségelvű lakásra pályázhat. A kiválasztott lakások személyes megtekintésére a szerződéskötést megelőzően, kizárólag az első helyre sorolt pályázóknak van lehetősége.

A pályázatok május 3.  8.00 órától 2021. május 17.  16.00 óráig nyújthatók be. Elbírálásukra legkésőbb július 16-ig kerül sor.

A pályázat benyújtásával kapcsolatban az alábbi telefonszámon, illetve e-mail címen érdeklődhetnek:
70/705-6230 ; 70/658-3396; 70/430-8681
e-mail cím: lakashasznositas@miskolcholding.hu

bérlakáslakáspályázat

Leader3

Szóljon hozzá!

Hirdetés